Descargar El Llindar de l Eternitat (The Century 3) en PDF de Ken Follett

Descargar El Llindar de l Eternitat (The Century 3) en PDF de Ken Follett año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Llindar de l Eternitat (The Century 3)
 • Autor del libroKen Follett
 • Fecha de publicación: 2/9/2015
 • EditorialDEBOLSILLO
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNarrativa Histórica
 • ISBN: 9788490627891
 • Valoración del libro: 4.4 de un máximo de 5
 • Votos: 166
 • Autor(a) de la reseña: Marcos Llorens
 • Fecha: 8/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.02 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 1152
 • Incluye un resumen PDF de 119 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: «La trilogia "The Century" és la història dels meus avis i també la dels vostres, dels nostres pares i de les nostres vides. D'alguna manera, és la història de tots nosaltres.» Ken Follett El llindar de l'eternitat tanca aquesta trilogia i la crònica d'un segle turbulent. Relata la història íntima i personal de tres generacions de cinc famílies marcades per dues guerres mundials, la Revolució russa, la Guerra Civil espanyola i també pels profunds canvis socials que les van acompanyar. Tercer volum de la trilogia «The Century» L'any 1961, Rebecca Hoffmann, professora a l'Alemanya de l'Est i néta de lady Maud, descobrirà que la policia secreta la vigila. Mentre, Walli, el seu germà petit, somia fugir a Occident per convertir-se en músic de rock. D'altra banda, Georges Jakes, jove advocat que treballa amb els germans Kennedy, és un activista del moviment en defensa pels drets civils dels negres als Estats Units. Participarà en les protestes dels estats del sud i en la marxa sobre Washington liderada per Martin Luther King. A Rússia, les inclinacions polítiques enfronten els germans Tània i Dimka Dvorkin. El noi es converteix en una de les joves promeses del Kremlin, mentre que la seva germana entrarà a formar part d'un grup activista que promou la insurrecció. Per mitjà d'escenes impactants i de protagonistes fascinants, Ken Follett ens presenta un món que pensàvem que coneixíem però que a partir d'ara ja no ens semblarà el mateix.
 • Otros formatos de descarga disponibles: RB - HTMLZ - WORD - TXT - DOC - EPUB - PDF - AZW - LRF. Compresión disponible CBZ - ZIP - RAR - TBZ
 • Servidores habilitados: Dropbox - Google Drive - Torrent - Zippyshare - Mediafire - MEGA
Descargar El Llindar de l Eternitat (The Century 3) de Ken Follett en PDF

Votar:

Otros libros del género o colección Narrativa Histórica

Otros libros de la editorial DEBOLSILLO

Otros libros del año 2015

Otros libros en el idioma Catalán