Descargar La Rosa Entre els Llops en PDF de Joaquim Molina

Descargar La Rosa Entre els Llops en PDF de Joaquim Molina año 2015

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: La Rosa Entre els Llops
 • Autor del libroJoaquim Molina
 • Fecha de publicación: 12/3/2015
 • EditorialLABUTXACA
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNarrativa Histórica
 • ISBN: 9788416334629
 • Valoración del libro: 4.61 de un máximo de 5
 • Votos: 74
 • Autor(a) de la reseña: Mario Carmen
 • Fecha: 19/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.6 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 304
 • Incluye un resumen PDF de 31 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: Quan Pere el Gran va conquerir la Mediterrània i va desafiar el món. Baix Aragó, 1283. En aquesta terra de frontera, dominada pels castells, els nobles i les ordes militars que lluiten per estendre el seu poder, la vida tranquil·la del jove pastor Joan del Mas es trenca tràgicament quan un mercenari al servei del senyor de Vall-de-roures l'intenta assassinar. Acusat d'un crim que no ha comès, l'adolescent es veu obligat a fugir del seu petit món i s'embarca en un estrany viatge durant el qual el seu drama personal s'entrellaçarà amb una de les grans epopeies de la història medieval catalana i europea, protagonitzada pel qui es va convertir en el gran rei de la Mediterrània, Pere el Gran. Una novel·la d'aventures on conflueixen monjos soldats de l'orde de Calatrava, almogàvers, senyors feudals, dones intrigants, amors robats... I, de rerefons, la història d'un continent en formació, víctima dels jocs i de les lluites de poder entre la noblesa, l'Església i el rei.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - DOC - PDF - XPS - LRF - PML - OEB - EPUB - TXT. Compresión disponible ZIP - RAR - AZW3 - TAR.Z
 • Servidores habilitados: Torrent - Google Drive - MEGA - Dropbox - Mediafire
Votar:

Otros libros del año 2015

Otros libros del género o colección Narrativa Histórica

Otros libros en el idioma Catalán