Descargar En nom de Lucrecia en PDF de Montserrat Cornelles

Descargar En nom de Lucrecia en PDF de Montserrat Cornelles año 2014

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: En nom de Lucrecia
 • Autor del libroMontserrat Cornelles
 • Fecha de publicación: 26/1/2014
 • EditorialTHE SECRET
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNarrativa Histórica
 • ISBN: 9788494242106
 • Valoración del libro: 4.05 de un máximo de 5
 • Votos: 81
 • Autor(a) de la reseña: Manuel Carrion
 • Fecha: 14/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.17 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 356
 • Incluye un resumen PDF de 34 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: “Sí, ho confirmo: per a mi, Lucrècia Borja va ser una dona admirable, que excel·lí amb llum pròpia per damunt de totes les dones del seu temps. I també per damunt de tots els homes, encara que aquesta afirmació els dolgui i els posi especialment nerviosos. Ja se sap què fan, els homes, quan una dona els passa la mà per la cara: desacreditar-la, insultar-la, menysprear-la, manipular els fets, enverinar la seva memòria. A Lucrècia no li van perdonar ni la seva bellesa, que tots cobejaven, ni, encara menys, la seva intel·ligència, que els podia posar tots en ridícul només amb una sola frase. La Història ha estat ingrata, molt ingrata, amb les dones com ella. I, és clar, la Història sempre l’han escrita els homes... No és un detall que ens pugui passar per alt.” Aquests mots d’Adriana del Milà a la segona part de la novel·la resumeixen molt bé el contingut i la intenció d’aquesta obra: amb un impecable rigor històric, Montserrat Cornelles explora el territori de la Lucrècia Borja filla, esposa i mare, de la dona que fou enmig d’una batalla constant entre les pròpies emocions i les decisions polítiques sovint ferotges del seu pare, i sempre a mercè d’una llegenda negra que ja emergí quan ella era ben joveneta.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - TXT - MobiPocket - PDF - JPG - WORD - EPUB. Compresión disponible ZIP - RAR - ARC - TAR.7Z
 • Servidores habilitados: MEGA - Mediafire - MyUpload - Google Drive - Zippyshare - Dropbox - Torrent
Votar:

Otros libros del género o colección Narrativa Histórica

Otros libros del año 2014

Otros libros de la editorial THE SECRET

Otros libros en el idioma Catalán