Descargar El Cami Dels Normands en PDF de Montserrat Cuxart Tremps

Descargar El Cami Dels Normands en PDF de Montserrat Cuxart Tremps año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Cami Dels Normands
 • Autor del libroMontserrat Cuxart Tremps
 • Fecha de publicación: 24/2/2013
 • EditorialALREVES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNarrativa Histórica
 • ISBN: 9788415900276
 • Valoración del libro: 4.93 de un máximo de 5
 • Votos: 114
 • Autor(a) de la reseña: Rebeca Gómez Rodríguez
 • Fecha: 15/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.8 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 250
 • Incluye un resumen PDF de 26 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Corria l’any 16 del segle XI quan un grup de quaranta normands que tornaven de Jerusalem peregrinaren finsal santuari de Sant’Angelo al mont Gargano. Allà van topar amb un llombard exiliat de Bari, home estrafolari, d’aspecte estrany i, com se’l qualificaria avui, independentista. Els va demanar ajut per crear un estat llombard que integrés tota la Itàlia meridional. Van acceptar l’oferta i van prometre que al cap d’un any tornarien a aquella terra de “mel i llet” amb més homes. Així va començar aquesta història. Per l’efecte de crida, va anar augmentant la presència normanda a les terres meridionals italianes. La seva influència i personalitat, protagonitzades especialment pel llinatge dels Hauteville, van ser tan intenses que els va portar a formar un regne, el primer, tolerant i respectuós amb les diferències i amb capital a Palerm. El llibre recorre els llocs trepitjats per aquests normands i que serveixen per explicar episodis de la vida d’aquesta saga. Vénen a ser una mostra del pòsit important que van deixar-hi i que avui forma part del patrimoni històric i cultural del país. Tal vegada sigui aquesta una manera de tenir-los en la memòria.
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - OEB - EPUB - PDF - DOC - RTF - GIF - TXT. Compresión disponible ZIP - RAR - Z
 • Servidores habilitados: Dropbox - Filedropper - Torrent - Mediafire - FileServe - Google Drive - MEGA - Amazon Drive
Votar:

Otros libros de la editorial ALREVES

Otros libros del género o colección Narrativa Histórica

Otros libros en el idioma Catalán