Descargar L Esclau de la sal en PDF de Manel Bonany

Descargar L Esclau de la sal en PDF de Manel Bonany año 2013

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: L Esclau de la sal
 • Autor del libroManel Bonany
 • Fecha de publicación: 11/11/2013
 • EditorialAMSTERDAM LLIBRES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNarrativa Histórica
 • ISBN: 9788415645214
 • Valoración del libro: 4.6 de un máximo de 5
 • Votos: 106
 • Autor(a) de la reseña: Jesús Antonio Marquez
 • Fecha: 8/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.19 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 304
 • Incluye un resumen PDF de 34 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: La història darrere d’una llegenda, la d’un home i un drac. Una gesta prodigiosa protagonitzada per un jove esclau a la Tàrraco romana del segle IV dC. Una narració èpica relatada amb la passió i l’impuls d’un escriptor de primer ordre.A l’any del Senyor 303, sota les cadenes d’un Imperi Romà trasbalsat per guerres intestines, el preu de la llibertat és una prova de vida o mort. Nigre, el jove esclau de la mina de sal, per alliberar-se i guanyar el dret de viure amb Úlpia, amb qui s’estimen des de sempre, s’haurà d’enfrontar a la criatura espantosa que ha portat l’horror i l’atzar mortal a la vall, però també a les lleis i els déus monstruosos dels seus senyors. Del seu coratge dependrà el seu destí, però també el del seu poble.“Entremig de la música de les flautes, dels retrunys dels timbals, dels riures dels convidats que quedaven al triclini, sobresortien uns crits d’un temor ofegat, dolorit, desemparat. Uns crits joves, de veu esquinçada, entretallats de plors de criatura, com els d’un infant en braços d’un malson que s’ha fet carn.”
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - AZW3 - EPUB - DOC - GIF - PDF - WORD. Compresión disponible DMG - RAR - ZIP - CBR
 • Servidores habilitados: Dropbox - MEGA - Google Drive - Torrent - Mediafire
Votar:

Otros libros del año 2013

Otros libros de la editorial AMSTERDAM LLIBRES