Descargar Els Jardiners d Alfabia (Premi Ferran Canyameres 2007) en PDF de Guillem Rosello

Descargar Els Jardiners d Alfabia (Premi Ferran Canyameres 2007) en PDF de Guillem Rosello año 2011

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Els Jardiners d Alfabia (Premi Ferran Canyameres 2007)
 • Autor del libroGuillem Rosello
 • Fecha de publicación: 18/5/2011
 • EditorialPAGES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNarrativa Histórica
 • ISBN: 9788497795883
 • Valoración del libro: 4.19 de un máximo de 5
 • Votos: 172
 • Autor(a) de la reseña: Bianca Martín Martínez
 • Fecha: 18/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.24 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 156
 • Incluye un resumen PDF de 14 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: L'autor presenta en aquesta novel·la dos accions parael·les. A la primera, durant el segle XIII, el rei Jaume I amb els seus exèrcits és a punt d'entrar a Mallorca, defensada pels musulmans. A la segona, un noi, en ple segle XX, coneix la filla del senyor d'Alfàbia, una gran propietat a l'interior de l'illa. Les dues narracions es van desenvolupant de manera paral·lela. La primera en un context de guerra, traïció i defensa del territori, mentre que la segona s'endinsa pels camps de l'amor, i la recerca del secret que guarden les jardins d'Alfàbia. Finalment els dos fils argumentals s'acaben trobant en una salució imaginativa i plena d'intriga on l'enjòlit és perfectament administrat per l'escriptura de l'autor. Es tracta d'una novel·la amb molta acció, molta intriga i molts moments d'amor. Alhora permet conèixer un període cabdal de la història de Mallorca, justament aquell en què Jaume I venÇ els musulmans i incoporra l'illa a la Corona de Catalunya i Aragó. El to és molt senzill, pedagògic, mentre que el llenguatge és a l'abast d'un públic amplíssim. Premi Ferran Canyameras, 2007.
 • Otros formatos de descarga disponibles: PDF - PNG - WORD - TXT - DOC - EPUB - FB2. Compresión disponible ZIP - RAR - TAR.BZ
 • Servidores habilitados: Torrent - Dropbox - Mediafire - MEGA - 4Shared - Google Drive
Votar:

Otros libros del género o colección Narrativa Histórica

Otros libros del año 2011