Descargar El Celler (Edicio Especial Commemorativa) en PDF de Noah Gordon

Descargar El Celler (Edicio Especial Commemorativa) en PDF de Noah Gordon año 2011

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: El Celler (Edicio Especial Commemorativa)
 • Autor del libroNoah Gordon
 • Fecha de publicación: 30/10/2011
 • EditorialROCA EDITORIAL DE LIBROS
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNarrativa Histórica
 • ISBN: 9788499182674
 • Valoración del libro: 4.96 de un máximo de 5
 • Votos: 110
 • Autor(a) de la reseña: Delfina Gil gil
 • Fecha: 17/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.13 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 384
 • Incluye un resumen PDF de 45 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: El Llenguadoc, França, finals del segle XIX. En Josep Álvarez descobreix de la mà d'un viticultor francès l'art de l'elaboració del vi. Des d'aquest moment, la seva vida restarà dominada per aquesta passió. Malgrat la seva joventut, en Josep ja ha conegut a la vida l'amor, les intrigues i el treball ardu, experiència que, junt amb la seva vocació, caracteritzarà el seu destí. Després de participar contra la seva voluntat en un complot polític, fugirà a França, on treballarà per a un viticultor. Tot i la por que sent de caure en mans de la justícia, un dia decideix tornar a la seva llar. Lluitant contra els elements en Josep empren una aventura tan àrdua com fascinant: l'elaboració d'un bon vi. Al seu voltant els habitants de Santa Eulàlia: la jove vídua Marimar i el seu fill Francesc; en Nivaldo, el botiguer d'origen cubà; en Donat, el germà obrer d'en Josep, tots ells personatges que poblen aquesta rica novel·la. El celler conté l'essència de totes les obres anteriors de Noah Gordon: històries personals de força, personatges vitals, retrats fidedignes d'una època, creats per un escriptor, la sensibilitat i l'encert del qual ha admirat milers de lectors al llarg dels anys.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - TXT - PDF - PPT - DOC - PNG - TCR - GIF - WORD. Compresión disponible ZIP - RAR - JAR
 • Servidores habilitados: MEGA - Torrent - Mediafire - Dropbox - Google Drive - FreakShare
Votar:

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros de la editorial ROCA EDITORIAL DE LIBROS

Otros libros del autor Noah Gordon

Otros libros del año 2011