Descargar Impremta Babel en PDF de Andreu Carranza

Descargar Impremta Babel en PDF de Andreu Carranza año 2009

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Impremta Babel
 • Autor del libroAndreu Carranza
 • Fecha de publicación: 4/1/2009
 • EditorialCOLUMNA EDICIONS S.A.
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNarrativa Histórica
 • ISBN: 9788466410571
 • Valoración del libro: 4.96 de un máximo de 5
 • Votos: 51
 • Autor(a) de la reseña: Iván Vela
 • Fecha: 1/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 3.98 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 360
 • Incluye un resumen PDF de 28 páginas
 • Encuadernación: Tapa Dura
 • Descripción o resumen: El protagonista és un escriptor que viu a Barcelona a qui la seva editorial proposa el primer llanÇament que durà a terme d’una obra per Internet. Just quan li ho proposen, rep la notícia de la mort del seu oncle, amb el qual es va criar sense saber qui eren els seus pares. Aleshores acut a la seva editora, a qui va conèixer a través del seu oncle, perquè li expliqui el que sap dels seus orígens. Però ella abans li demana que escrigui el que recorda sobre el seu passat, cosa que ell fa. Llavors l’escriptor explica la seva infància i la seva adolescència en un poble de l’Ebre entre els anys seixanta i setanta, amb la important figura en la seva vida del seu oncle impressor, víctima de la censura franquista, la qual prohibia publicar tot allò considerat contrari a la dictadura. En aquest ambient familiar, el jove va accedir a la millor literatura universal. Alhora, recorda la seva relació amorosa amb una noia vinculada a la família de l’home més poderós del poble, contrari a aquesta relació. Aquella oposició al seu amor podria donar-li una pista sobre els seus orígens.
 • Otros formatos de descarga disponibles: TXT - WORD - PDF - DOC - PML - RB - EPUB. Compresión disponible TAR.BZ2 - RAR - TAR.7Z - ZIP
 • Servidores habilitados: Zippyshare - Mediafire - SendSpace - Torrent - Google Drive - Dropbox - MEGA
Votar:

Otros libros de la editorial COLUMNA EDICIONS S.A.

Otros libros en el idioma Catalán

Otros libros del género o colección Narrativa Histórica