Descargar Artus: Rei de la Marca Mitjana en PDF de Kevin Crossley Holland

Descargar Artus: Rei de la Marca Mitjana en PDF de Kevin Crossley Holland año 2005

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Artus: Rei de la Marca Mitjana
 • Autor del libroKevin Crossley Holland
 • Fecha de publicación: 1/6/2005
 • EditorialEMPURIES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNarrativa Histórica
 • ISBN: 9788497871372
 • Valoración del libro: 4.32 de un máximo de 5
 • Votos: 196
 • Autor(a) de la reseña: Jesús Sánchez
 • Fecha: 16/7/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.75 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 400
 • Incluye un resumen PDF de 38 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Milers de cavallers i soldats de peu es congreguen a Venècia amb motiu de la Quarta Croada, entre ells Artús de Caldicot, que aviat serà armat cavaller. Lentusiasma la idea de prendre part en una acció militar com aquesta però de seguida sorgeixen fortes desavinences en el si de la croada. Aviat sadona que les proeses que han dut a terme el rei Artús, els seus cavallers i els croats, són tan atroces glorioses. També, es qüestiona la seva pròpia vida: el seu prometatge; lamistat que té amb Gatty, una vilatana; la mare que algun dia somia trobar; i el seu pare, la intervenció del qual a la croada tindrà unes conseqüències nefastes. Quan finalment torna a Anglaterra, es confonen tot allò ha perdut i tot allò que ha guanyat... Guerra, amor, assassinats, disputes familiars, lluites de poder, conflictes entre la cristiandat i lislam s’enllacen en una història plena dacció que ens brinda una imatge vívida del món medieval, plena d’un humor lacerant i la màgia de les llegendes dArtús. Més enigmàtic i intens que els dos primers volums, aquest llibre és un final brillant duna trilogia que ha fascinat del tot els seus lectors.
 • Otros formatos de descarga disponibles: DOC - WORD - TXT - AZW3 - PDF - EPUB. Compresión disponible ZIP - CHM - DMG - RAR - Z
 • Servidores habilitados: MEGA - Torrent - Dropbox - Mediafire - Google Drive
Votar:

Otros libros del año 2005

Otros libros de la editorial EMPURIES

Otros libros del género o colección Narrativa Histórica