Descargar Leonardo i la Maquina de la Mort en PDF de Robert J. Harris

Descargar Leonardo i la Maquina de la Mort en PDF de Robert J. Harris año 2005

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Leonardo i la Maquina de la Mort
 • Autor del libroRobert J. Harris
 • Fecha de publicación: 22/10/2005
 • EditorialEMPURIES
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNarrativa Histórica
 • ISBN: 9788497871440
 • Valoración del libro: 4.77 de un máximo de 5
 • Votos: 143
 • Autor(a) de la reseña: Valentina Sánchez Gómez
 • Fecha: 26/6/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.95 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 242
 • Incluye un resumen PDF de 29 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Robert J. Harris va néixer a Escòcia. En la seva adolescència va ser un gran lector de llibres de ciència-ficció. Va estudiar llatí i grec a la Universitat de St. Andrews i va treballar en diversos oficis abans de deixar anar la seva creativitat. Ha estat actor, guionista i ?inventor? de diversos joc de taula, una de les seves grans aficcions. En l?àmbit literari, ha escrit nombrosos relats i novel.les juvenils, la majoria de les quals amb la col.laboració de Jane Yolen. Leonardo i la màquina de la mortCorre l?any 1466 i Florència és la ciutat europea més fascinant del moment, tot i que també amaga una intriga mortal. Amb catorze anys, el jove Leonardo somia a convertir-se en un gran artista, encara que la seva feina com a aprenent a Florència només li ha reportat tasques avorrides com ara escombrar, tensar les teles o cobrar deutes. Però les seves preocupacions canvien quan, accidentalment, troba els plànols d?una màquina misteriosa i es troba atrapat en un fi entramat d?assassins. Quan es disposa a denunciar la conspiració, és acusat de ser l?autor d?un crim sagnant i es veu obligat a fugir al camp juntament amb la jove esclava Fresina, on descobrirà l?extraordinari destí que l?espera...Una novel·la que combina hàbilment la intriga, el misteri, l?aventura desfermada i els avatars de l?adolescència i el primer ...
 • Otros formatos de descarga disponibles: WORD - PDF - DOC - TXT - EPUB. Compresión disponible TZO - ZIP - RAR - BZ2 - RZ
 • Servidores habilitados: Dropbox - Uploaded - Ivoox - Zippyshare - SendGB - Depositfiles - Google Drive - Mediafire - MEGA - Torrent
Votar:

Otros libros de la editorial EMPURIES

Otros libros del género o colección Narrativa Histórica

Otros libros del año 2005