Descargar Pompeia en PDF de Robert Harris

Descargar Pompeia en PDF de Robert Harris año 2004

Ficha completa del libro

 

 • Nombre del libro: Pompeia
 • Autor del libroRobert Harris
 • Fecha de publicación: 3/11/2004
 • EditorialEDICIONS 62
 • IdiomaCatalán
 • Género o ColecciónNarrativa Histórica
 • ISBN: 9788429754919
 • Valoración del libro: 4.34 de un máximo de 5
 • Votos: 64
 • Autor(a) de la reseña: Ariana Sandoval
 • Fecha: 4/8/2018
 • Valorado con una puntuación de 4.93 de un máximo de 5
 • Páginas del PDF: 320
 • Incluye un resumen PDF de 25 páginas
 • Encuadernación: Tapa Blanda
 • Descripción o resumen: Any 79 dC, al peu del Vesuvi. Enmig de la xafogor del mes d'agost, mentre els ciutadans privilegiats de Roma reposen a les cases d'estiueig de Pompeia, una sèrie d'esdeveniments insòlits n'alteren la calma: els pous i les fonts es comencen a assecar, un home desapareix misteriosament, i l'Aqua Augusta, l'aqüeducte que abasteix d'aigua gran part de l'Imperi romà, deixa de rajar. A mig camí del thriller i la novel·la històrica, Robert Harris recrea els dies previs a l'explosió del Vesuvi. A través dels ulls de quatre personatges, Pompeia ressegueix, amb un ritme narratiu trepidant, les darreres hores d'un món de luxes i glamour que es troba a les portes d'una destrucció fatal. Una magnífica novel·la d'intriga, amor i brutalitat que, amb una estranya actualitat, ens manté amb l'ai al cor fins a la darrera pàgina. "Pompeia és la millor novel·la que ha escrit Harris fins ara: és explosiva com l'Etna i enganxa com un thriller." Daily Telegraph.
 • Otros formatos de descarga disponibles: EPUB - DOC - PDF - SNB - WORD - TXT - LRF. Compresión disponible RAR - ZIP - TAR.GZ - IMG
 • Servidores habilitados: Mediafire - Openload - Dropbox - Google Drive - Torrent - MEGA
Votar:

Otros libros del género o colección Narrativa Histórica

Otros libros en el idioma Catalán